Programi djelovanja poslovnih jedinica Opal grupe predstavlja tržišno i strukovno zanimljiva područja u okviru koji nastaju, oblikuju se i razvijaju pojedinačne usluge kao dio pojedinačnih organizacijskih jedinica. Voditelji, stručni ljudi, vrše nadzor nad kvalitetnim provođenjem usluga što je vizija poboljšanja usluge iz dana u dan. 

Iako smo vodeća ugostiteljsko - turistička znamenka na ovim prostorima, pred nama su još mnogi planovi i ciljevi. Postali smo prepoznatiljiv brand u pružanju turističkih usluga i promociji ljepota ovog kraja. Svi objekti su smješteni u prirodnom ambijentu, koji su projektno prilagođeni očuvanju istih. Hotel Opal Exclusive, je opravdao svoj epitet ali i postojanje. I vjerujte, do danas u njegovim ljepotama i ljepotama prirode koja ga okružuje uživali su gosti iz svih krajeva svijeta.

Projekat kompletne izgradnje Eko sela Natura je samo nastavak Vizije usavršavanja i obogaćivanja turističke ponude ovok kraja i mogućnosti dokazivanja uspješnog poslovanja Opal grupe.

Viziju budućnosti grada Bihaća, Unsko - sanskog kantona i Bosne i Hercegovine obogaćivanjem turističke ponude kroz svoje projekte , kompanija OPAL jasno vidi!!

 

 

Podijeli ovaj sadržaj
FaceBook  Twitter