Hotel “Opal Exclusive” je otvorio svoja vrata u želji da Vama, našim cijenjenim gostima i poslovnim partnerima ponudi nešto novo u gradu na Uni, a prepoznatljivo u cijelom svijetu. Vrhunsko osoblje, interesantna pozicija i kvalitetna ponuda garant su ugodnog poslovnog ili odmorišnog boravka.  Naša poslovna vizija je postati vodeća hotelska kuća na našem prostoru prepoznatljiva po kvalitetnim zaposlenicima i uslugama.

Na raspolaganju su vam jedan apartman pod nazivom UNA, 20 dvokrevetnih i 3 jednokrevetne sobe.Sve sobe su klimatizirane, raspolažu mini barom, sefom, telefonom, SAT TV (LeD televizori), internetom, tušem, fenom za kosu. Pogled je na prekrasne slapove Une.


Za sve goste je osiguran prostran hotelski parking pod video nadzorom.

Hotelski prostori su dizajnirani kako bi bili dostupni osobama sa invaliditetom, a u toj funkciji je i hotelski lift. Za čistoću hotelskog rublja i za sva pranja odjeće se brine naš hotelski vešeraj. U sklopu hotela je aperitiv bar, restoran sa 120 mjesta, terasa pored rijeke Une sa 100 mjesta, gdje možete uživati u ponudi tradicionalne bosanske, internacionalne i mediteranske kuhinje. Pozicija samog hotela je interesantna zato što omogućava brz dolazak do centra i stare jezgre grada, a sa druge strane nalazi se u prirodnom okruženju, na obali rijeke Une, uz prekrasne slapove koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Ljubazno osoblje i tradicionalno bosansko gostoprimstvo uz moderno opremljen objekat učiniti će Vaš boravak kod nas nezaboravnim i doći ćete nam opet!

Djeca do 7 godina GRATIS na pomoćnom ležaju. Odrasli na pomoćnom ležaju 70% od pune cijene. U sve cijene je uračunata boravišna taksa, osiguranje , PDV i doručak Cijene su formirane na individualnoj ponudi. Grupe, godišnji ugovori i posebni aranžmani, podliježu posebnim dogovorima i cijenama. 

Noćni život u ljetnoj bašti HOLIDAY

Pored jedinstveno uređene bašte koja nudi mogućnost organiziranja svih vrsta partyja uz rijeku Unu u ljetnim mjesecima, naši gosti također mogu oprobati svoje vještine u malom nogometu ili tenisu na terenima koji su u sklopu ljetne bašte „Holiday“.
Ne oklijevajte, dođite sa prijateljima i ludo se zabavite svaki vikend u ljetnom periodu, te sklopite nova prijateljstva.

Ostale fotografije lokacije možete pogledati u galeriji.
U sklopu hotela je restoran Obala , restoran sa 120 mjesta, terasa pored rijeke Une sa 100 mjesta, gdje možete uživati u ponudi tradicionalne bosanske, internacionalne i mediteranske kuhinje. U navedenom restoranu postoji mogucnost rezervacije, te organizovanje raznih proslava (svadbe, rodjendani, kokteli, prezentacije i slicno).

Posjetite našu oficijelnu stranicu na adresi: www.hotelopal.ba

 

Podijeli ovaj sadržaj
FaceBook  Twitter