Mah Co d.o.o. djeluje od 2000 godine, zapošljava 10 radnika od toga 7 profesionalnih vozača koji se stručno osposobljeni za sigurnost prometa i svari u cestovnom prijevozu.

Mah Co posjeduje 7 voznih jedinica koje su spremne u svakom momentu izvršiti prijevoz robe na destinacijama Europske unije i Balkana. Kamioni su sa poluprikolicama i zadovoljavaju kriterije EU. Vozači posjeduju europski certifikat položen na međunarodnom IRU ( International Road Transport Union). akademiji bezbjednosti drumskog saobraćaja. 

Od poznatih klijenata sa kojima kompanija Mah Co ima dugogodišnju saradnju jeste svakako Vinarija Vipava, Frucktal Ajdovščina, Schenker, DHL, Intereuropa i mnogi drugi diljem EU. Od domaćih kompanija svakako tu je Sarajevski kiseljak d.d., Bimal Brčko, i bezbroj drugih malih trgovaca i proizvođača. 

Vozni park sačinjavaju kamioni VOlvo i Man s euro 5 motorima. 

 

Osnovna djelatnost preduzeća su špediterske i prevozničke usluge. Nudimo usluge carinjenja i carinskog posredovanja, konsultantske usluge i ostale aktivnosti koje prate privredni razvoj.

Najveće bogatstvo i kvalitet leži u stručnoj službi i visoko kvalificiranim uposlenicima. Sigurnost transporta i vrhunska poslovnost  je naš moto.

 

Podijeli ovaj sadržaj
FaceBook  Twitter